Welkom


Voor het achtste jaar in successie ook dit jaar weer de kermis Kaag en Braassem. De nieuwe opzet van afgelopen jaren heeft prima resultaten opgeleverd met meer attracties en een groter terrein. Iedereen uit Kaag en Braassem is hiervoor uitgenodigd. Als Oranje Comité Leimuiden hopen we dan ook op veel en gezellig publiek.

Op de kermis Kaag en Braassem hebben we dit jaar weer enkele nieuwe attracties. Ook 2019 zijn de Techno Dance en de Pusher Palace weer van de partij. Beide attracties doen ook mee aan de grote kermisloterij. Dus lever die formulieren ingevuld in bij de attractie, koop een toegangsbewijs dan doe je automatisch mee met de grote kermis loterij. Op deze site vind je hierover meer informatie.
Ook nieuw voorafgaand an de kermis is weer Plomp D’rin of Bommetje XL. Na het succes van 2018 moesten we hier natuurlijk mee doorgaan. Nieuw is ook dat het Sprietlopen is verhuisd van de Tolbrug naar het terrein van Aannemer de Rijk aan het Noordeinde. Meer informatie en inschrijven kan op www.ocleimuiden.nl

Andere nieuwe evenementen tijdens de kermis zijn de Country / Linedance voor als je je lekker eens wilt uitleven op de dansvloer. Het oer Hollandse spel Mens Erger Je Niet ontbreekt zeker ook niet. Kijk voor het volledige programma op:Programma Feestweek Leimuiden 14 tot en met 24juni 2019-1

Op deze site vindt u het complete programma, alle attracties en de evenementen tijdens de kermis Kaag en Braassem 2019 op het Dorpsplein in Leimuiden. Ook dit jaar weer een loterij waar iedereen gratis kan meedingen naar een fantastische prijzen: een GLOEDNIEUWE en SUPERDELUXE amsung Gear Sport (zwart), 1 minuut gratis winkelen bij MCD Supermarkt Leimuiden; De lekkerste supermarkt in Kaag en Braassem en 2 Walibi kaartjes voor een heerlijk dagje uit. Al deze prijzen zullen verloot worden onder de bezoekers van de attracties. Kijk hiervoor de AKTIE pagina voor de voorwaarden.

Alle kermisattracties hebben ook dit jaar weer een speciale promotie actie voor haar bezoekers om het nog aantrekkelijker te maken voor iedereen om naar de kermis te komen. Tijdens de openingsuren van de attracties kun je tegen inlevering van de bon, elders op de Kermis Kaag en Braassem website, meedoen met de loterij en meedingen naar die SUPER prijzen. Print deze bon uit, vul deze alvast in en ga naar één van de attracties en DOE MEE!! Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Kijk voor de voorwaarden op de AKTIE pagina.

GROTE LOTERIJ LEIMUIDEN
We hebben nog een tweede loterij. Samen met Zwembad de Kleine Oase, Mavileo en Sint in Leimuiden wil het Oranje Comité een Vereniging Opslag Loods (VOL) bouwen op het terrein van zwembad de Kleine Oase. We hebben de financiering hiervan bijna rond, maar missen nog €12.000,= Dit is echt een SUPER loterij met prachtige prijzen en de hoofdprijs is een gloednieuwe keuken two €3999,= ter beschikking gesteld door Best Budget Keukens. Koop die loten op www.ocleimuiden.nl/loterij of bij Best Budget Keukens op het Noordeinde vanaf 5 juni van 16 tot 18 uur. U steunt de Leimuidense verenigingen met het kopen van loten en U dingt mee naar de vele prijzen en natuurlijk de hoofdprijs!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT
Wij blijven op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan de gemeenschap van Leimuiden. Je krijgt een uitgebreide inwerkperiode dus wees gerust. Het Oranje Comité Leimuiden wordt breed gedragen door de bevolking in Leimuiden en omstreken. Zie de opkomst bij de evenementen van jong en oud en de fantastische sponsoren die het toch maar weer ieder jaar trouw hun bijdragen blijven doen. De Feestweek Leimuiden en Koningsdag lenen zich uitstekend om uw creatieve ideeën om te zetten in evenementen. Doet u mee om het Oranje Comité naar een nieuwe hoogte te brengen door uw creatieve bijdrage in het mede organiseren van hele leuke evenementen?

U de ideeën??? Wij de mogelijkheden!!!
Wij dagen u dan ook uit om ons te komen versterken en samen met ons de toekomst van een geweldige leefklimaat in Leimuiden te verzorgen.

Wilt u zich aanmelden? Wilt u meer weten? Wil je liever met z’n tweeën aanmelden? Dan kan natuurlijk ook! Stuur ons een mailtje via info@ocleimuiden.nl en wij nemen direct contact met u op.
Of nog makkelijker vraag één van de Oranje Comité vrijwilligers, te herkennen aan de oranje jacks of shirts.

Volg ons ook op twitter @OC Leimuiden of op Facebook